top of page
eleroheader.jpg

Buismotoren voor rolluiken

✔ Snel inspelen op markt

✔ FAAC- en Elero-verdeler

✔ Rolluikonderdelen los te koop

Bij Raevenberg koopt u de kwalitatieve buismotoren voor rolluiken die u nodig hebt voor uw onderneming. Dankzij onze uitstekende contacten met onze leveranciers zijn wij in staat efficiënt in te spelen op de laatste nieuwe technologieën op de markt. Zo voorzien wij u graag van mooie deals op modern topmateriaal.

Geïnteresseerd in onze buismotoren?

onderdelenheader.jpg

Welke buismotoren zijn de geknipte match voor uw rolluiken?

In ons magazijn in Hansbeke (Deinze) hebben wij buismotoren in de aanbieding voor vrijwel alle soorten rolluiken van de gerenommeerde merken FAAC en Elero. We hebben daarnaast ook rolluikonderdelen van SELVE in ons gamma. Welke motor u nodig hebt, hangt af van een aantal factoren, waaronder de hoogte, breedte en het gewicht van uw rolluiken, en de dikte van het profiel. Maar uiteraard ook van het soort rolluiken: sommige varianten maken gebruik van een afstandsbediening, anderen van een draaischakelaar, en ook rolluiken bestuurd met wandzenders komen voor.  Vraag gerust bij ons na indien u niet zeker bent welke buismotoren de geknipte match zijn voor u. Daarnaast verkopen wij ook buismotoren en onderdelen voor andere zonneweringsystemen.    

Bedankt voor uw inzending!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Voor meer informatie over ons assortiment buismotoren voor rolluiken, of om een offerte aan te vragen, contacteer ons gerust via telefoon of e-mail. Dit kan op onze nummers +32 (0)9 371 63 55 en +32 (0)9 371 71 82 en ons e-mailadres raevenberg@skynet.be.

bottom of page