Elero is comfort

elerologo.png

Elero-motoren inzetten voor uw zonnewering is absoluut een uitstekend idee. Dit merk, gevestigd in het Duitse Schlierbach (tussen Stuttgart en Ulm), is één van de marktleiders in aandrijvingen en besturingen voor rolluiken en zonnewering. De toepassingsmogelijkheden zijn er voor rolluiken, jaloezieën en zonnewering. Kom langs bij ons in Hansbeke (Deinze) en koop uw Elero-motoren bij Raevenberg, een partner die zowel met u als met onze leverancier een ijzersterke band opbouwt, zodat snel geschakeld kan worden conform de altijd veranderende en innoverende markt.

Altijd een ronde voor met Elero-motoren
Elero motor rolluik.jpg
Ontdek de verschillende soorten Elero-motoren

Elero-motoren zijn zeer bekend over de hele wereld dankzij de vooruitstrevende technologie en de innovatieve motoren en andere producten van het hoogste kwaliteitsniveau. Sinds 1994 is de DIN ISO EN 9001 van kracht, hiermee bereikt Elero haar hoge kwaliteit in alle landen over de hele wereld. Hieronder vindt u een overzicht van de Elero-motoren in ons aanbod. Daarnaast beschikken wij ook over een mooi assortiment aan buismotoren van FAAC.

Mechanische motor header.jpg

MECHANISCHE MOTOREN VOOR ROLLUIKEN

Elektronische motor ontvanger header.jpg

ELEKTRONISCHE MOTOREN VOOR ROLLUIKEN MET INGEBOUWDE ONTVANGER

Mechanische motor NHK header.jpg

MECHANISCHE MOTOREN VOOR ROLLUIKEN MET NOODHANDBEDIENING

Elektronische motor zonwering header.jpg

ELEKTRONISCHE MOTOREN VOOR ZONWERING (SCHAKELAARBEDIENING)

Electronische motor header.jpg

ELEKTRONISCHE MOTOREN VOOR ROLLUIKEN (SCHAKELAARBEDIENING)

Elektronische motor zonwering ontvanger

ELEKTRONISCHE MOTOREN VOOR ZONWERING MET INGEBOUWDE ONTVANGER

Contacteer ons in geval van vragen

Indien u interesse hebt in ons aanbod, wil informeren naar prijzen en leveringen, of andere vragen hebt omtrent onze buismotoren, zonneweringen en rolluikonderdelen, contacteer ons dan gerust. U bereikt ons op de telefoonnummers +32 (0)9 371 63 55 en +32 (0)9 371 71 82, of via ons e-mailadres raevenberg@skynet.be. Ons contactformulier kunt u hier invullen.

Meer over Elero: