Uw specialist in automatisatie

faaclogoplain.png
Buismotoren voor zonwering en rolluiken

Met buismotoren kunt u uw zonwering zoals zonneschermen, rolluiken of knikarmschermen elektrisch bedienen. Met één druk op de knop heeft u uw raamdecoratie afgesteld. Naast het gebruiksgemak, geeft het een mooi aanzicht en is een veilige keuze voor kinderen, doordat u niet meer te maken hebt met draaistangen of koorden. De FAAC TM2 buismotoren zijn betrouwbare motoren, bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en beschikken over 5 jaar fabrieksgarantie.

FAAC TM2

MECHANISCHE MOTOREN

De mechanische FAAC TM2 motoren worden gekenmerkt door een eenvoudige en nauwkeurige eindafstelling.

FAAC TM2

PLUG & PLAY MOTOREN

De FAAC TM2 Plug & Play motoren staan voor eenvoudige en snelle installatie en bieden extra veiligheidsopties.

FAAC TM2

ELEKTRONISCHE MOTOREN

De elektronische FAAC TM2 motoren kunnen tijdens de inleerprocedure eenvoudig ingesteld worden.

EIGENSCHAPPEN BUISMOTOREN VOOR ZONWERING EN ROLLUIKEN

Met buismotoren kunt u onder andere uw zonwering en rolluiken elektrisch bedienen. Onze buismotoren zijn geschikt voor allerlei soorten rolluiken en zonneschermen. De buismotoren worden geplaatst in de holle as van een rolluik of zonwering. Door een buismotor te plaatsen in de zonwering, kunt u uw oude bestaande zonwering automatiseren.

WAT IS EEN BUISMOTOR?

U kunt uw zonwering of rolluik automatisch maken door middel van een buismotor. Een buismotor wordt, zoals het woord aangeeft, in de buis van de zonwering geschoven. Dit kan bijvoorbeeld een screen zijn met een buis waar het zonweringdoek wordt opgerold of een rolluik met buis waar de lamellen in worden gerold. Om te bepalen welke buismotor u nodig heeft voor uw zonwering of rolluik helpen wij u graag verder.

WANNEER HEB IK EEN BUISMOTOR NODIG?

Een buismotor zorgt voor comfort en gemak door de elektrische bediening van bijvoorbeeld uw zonwering en rolluiken. Daarnaast kan een buismotor handig zijn wanneer u om medische redenen uw huidige rolluik of de zonwering niet goed kunt bedienen. Buismotoren worden vaak toegepast om oudere rolluiken te automatiseren.

BUISMOTOR AANSCHAFFEN

De buismotoren van FAAC worden 100% geproduceerd in Europa volgens VDE richtlijnen en worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

kaart Faac group.jpg

Aan deze cijfers moeten natuurlijk nog de 1800 medewerkers in de verschillende sectoren worden toegevoegd: de belangrijkste hulpbron, waaraan de groep de grootste aandacht besteedt met strategieën die tot doel heeft niet alleen een grote professionaliteit te bewerkstelligen, maar ook de team spirit die aan ieder ondernemingssucces ten grondslag ligt.Voor meer informatie over de FAAC Group ga naar www.faacgroup.com

OVER FAAC GROUP​

In 1965 wordt Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli (Fabriek voor de Automatisering van het Openen van Hekken) opgericht, waarvan het acroniem FAAC meteen overal ter wereld een synoniem wordt voor automatisering van hekken. Kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid, tevredenheid, passie en onderzoek zijn de waarden op grond waarvan het bedrijf dat letterlijk de deur naar een nieuwe markt heeft opengezet een business heeft ontwikkeld waaruit stukje bij beetje de groep is voortgekomen. 

De FAAC GROUP omvat momenteel 32 bedrijven in 24 landen, 18 fabrieken in 15 landen en 3 business units:

 

  • FAAC Simply Automatic, automatische systemen voor hekken en slagbomen, toegangen en automatische poorten, motoren voor rolluiken en zonneschermen, parkeerbeheer en toegangscontrole.

  • HUB, PARKING TECHNOLOGY met intelligente en schaalbare oplossingen voor betaald parkeren.

  • MAGNETIC AUTOCONTROL, systemen met innovatieve oplossingen voor toegangscontrole in iedere productie- en handelssector, met slagbomen en voetgangersdoorgangen.